HjemKontaktUdskriv
VESTFYNS BANK > Pension > Pensionsinfo

Få overblik over alle dine pensionsordninger

På internettet findes der en side, hvor alle danskere kan se, hvor meget de kan regne med at få udbetalt i pension, når den tid kommer.

Siden hedder Pensionsinfo og indeholder dine personlige oplysninger indberettet fra både det offentlige, en lang række pensionsselskaber og fra os. Det giver dig dermed en samlet oversigt over de beløb, du kan se fremt til at få udbetalt, når du bliver pensioneret.

PensionsInfo giver dig et godt overblik over din økonomi ved
• Pensionering
• Invaliditet
• Dødsfald
• Andre forsikringer (kritisk sygdom, ulykke og sundhedssikring)
• Sociale pensioner

På PensionsInfo kan du se detaljerne om de enkelte ordninger, f.eks. om indbetaling, udbetalingstidspunkter, placering af midler, begunstigelse og meget andet. Du kan også beregne din efterløn, din folkepension og den offentlige førtidspension.

Du kan nå Pensionsinfo via din Netbank
Når du er logget på Netbank, ar du også adgang til Pensionsinfo. Linket hedder Pensionsinfo, og du finder det under menupunktet "Pension og Forsikring" i topmenuen.

Har du ikke Netbank, kan du komme til dine oplysninger på www.pensionsinfo.dk Her skal du bruge en såkaldt digital signatur for at logge på. Har du ikke en digital signatur, kan du få den på Skats hjemmeside - www.skat.dk.

Tag din udskrift fra PensionsInfo med ind i Vestfyns Bank
Er du interesseret i at få en snak om, hvordan din økonomi vil se ud, når du bliver pensioneret, eller hvis uheldet sker, så er du velkommen til at tage en udskrift fra PensionsInfo med ind til din rådgiver i Vestfyns Bank.

Så kan I sammen se på, om din pensionsordning passer til dit nuværende behov og dine ønsker for fremtiden.

Du har også mulighed for at videresende din pensionsoversigt til din rådgiver elektronisk via Vestfyns Banks Netbank.